Подели

Протест и шетња под називом „Наш град“, коју организује Иницијатива „Не да(ви)мо Београд, одржава се по трећи пут у центру Београда. 

Учесници ће се, као и до сада, окупити у 18 часова испред зграде Скупштине Београда, а шетња ће проћи трасом Булевар Краља Александра – Београдска – Славија – Немањина – Влада Републике Србије.

Организатори протеста и овога пута позивају надлежне да што пре открију и санкционишу учеснике рушења у Херцеговачкој улици.

Подсетимо, током прошле недеље мандатар за састав нове владе, Александар Вучић, изјавио је да су за рушење у Савамали одговорни људи у врху градске власти. О именима није желео да говори препуштајући то тужилаштву и полицији, док су медији после тога увелико спекулисали да је реч о градоначелнику Синиши Малом.

Уочи данашњег протеста огласио се заменик градоначелника, Андреја Младеновић, који је упитан да ли је он наследник Синише Малог одговорио да није, те да Београђанима поручује да  „бразилске патке“ и све те, како каже, „увежене начине протестовања“ оставе другим земљама и онима који их организују и да се сви окрену ономе што је важно – решавању проблема грађана“.

Нема коментара

Оставите коментар