Подели
Београд на води Фото: Београдске.рс

Компанија за производњу намештаја „Јела“ из Јагодине опремаће намештајем ново насеље у Београду „Београд на води“, изјавио је власник Мирољуб Радовановић.

„Јела’ је од три фирме са Балкана добила све сертификате да ради и опрема ‘Београд на води’. То значи да смо испунили велике стандарде једне велике интернационалне фирме“, рекао је он новинарима.

„Јела“ је породична компанија основана пре 26 година и бави се искључиво производњом дечјих, дневних и спаваћих соба, кухиња, предсобља…

„Јела“ иначе приводи крају изградњу нове фабрике површине 10.000 квадратних метара, у коју ће бити инсталирана производна технологија тренутно најмодернија у свету, изјавио је Тањугу представник компаније Никола Радовановић.

Нова фабрика се гради на локацији садашње од 9.000 квадрата, то је проширење садашњег производног комплекса, додао је он.

Радовановић је додао да „Јела“ извози у све земље бивше Југославије и балканске земље, Грчку, Кипар, Бугарску, Румунију, али и у Немачку, Чешку, Русију, Казахстан…

У „Јели“ је запослено 180 људи, просечна старост је 30 година, додао је он.

Има серијску производњу намештаја почела 1999.године, са технологијом најпознатијих светских произвођача (Биеше, Хомаг, ИМА) и данас на дигиталним машинама, последње генерације, производи намештај, који се уклапа у све врсте простора, изграђен углавном од материјала из увоза, укључујући и окове.

Нема коментара

Оставите коментар