Подели

Последњих недељу дана догодиле су две пљачке у Борчи у сред бела дана, а починиоци нису ухапшени.

Наиме, у суботу 10. децембра око 14 часова одиграла се права филмска пљачка, јер је разбојник са флашом бензина опљачкао радњу WинWин у Борчи, пише Лоби-инфо.

Он је маскиран, качкетом и наочарима за сунце, упао у радњу, полио пулт и раднице бензином и уз претњу упаљачем тражио паре.

Радници су предали пазар и разбојник је побегао у непознатом правцу. Иако га је интервентна полиција јурила по насељу, починилац ипак није ухапшен.

Пре него што је опљачкао апотеку, разбојник је покушао да опљака суседну млекару.

„Није ни праг прешао, а човек са „фантомком“ на глави је отишао даље“, кажу запослени из млекаре. “ Дочекао сам га уз опаску да ми је само он фалио. Окренуо се и упутио ка апотеци“.

Према причи очевидаца радник из млекаре је појурио за разбојником, али то није било довољно да га спречи у намери да отме новац на другом месту.

„Упао је у апотеку и нож уперио према фармацеуту. Девојка му је дала сав новац из касе и он је отрчао главом без обзира“, препричава једна од сталних клијенткиња.

Запослени су рекли да је из касе узето око 10.000 динара, будући да је разбојник упао неколико минута после предаје смене.

За рубруку „ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ“

Само ова апотека је за годину и по дана опљачкана чак 12 пута, док се два пута то десило уз претњу оружјем.

Последњи случај забележен је пре десетак дана, када је непознати пљачкаш упао у току ноћи и однео око 6.000 динара.

Према причама суграђана из Борче они већ дуже времена нису видели униформисана лица припадника полиције како патролирају насељем.

 

Нема коментара

Оставите коментар