Подели
Улица Кнеза Михаила окићена за Дочек 2017. Фото: Београдске.рс

Аутор и продуцент емисије „Food Relay“ на „Травел“ каналу Џонатан Лег је, по завршетку снимања емисије о Београду, рекао да ће прва сезона новог серијала почети управо емисијом о главном граду Србије, саопштила је Туристичка организација Београда (ТОБ).

„Београд је мој нови омиљени град у Европи. Многи градови имају своје разлоге због којих су славни: Париз због Ајфелове куле и романтике, Рим због историје, Берлин због клубова. Београд има топлину и срдачност које ни једно друго место нема“, пренео је Лег своје утиске које је стекао током боравка у нашем граду.

„Осећао сам се добродошло од момента када смо дошли и почели да снимамо. А оно што сам приметио јесте да локалци нису били гостопримиви само према нама, они су такви једни са другима. Као посебно братство“, додао је он.

Београд је послужио као инспирација за нови серијал емисија на „Травел“ каналу, а у сарадњи са Туристичком организацијом Београда договорена је поновна посета ове новинарске екипе у јулу и августу месецу наредне године, додаје се у саопштењу ТОБ-а.

„Туристичка организација Београда нам је изузетно помогла. Најплодоноснији дан снимања смо имали уз њихову помоћ. Узбуђен сам што ћемо се на лето вратити у Београд да га изнова доживимо, како бисмо нашој публици показали ову фасцинантну и пријатељску земљу и њен главни град“, изјавио је Лег.

Водитељка у емисијама новог серијала је Пејџ Муртох коју ћемо гледати како дочарава своја искуства на путовањима широм света, а с обзиром на то да се нови серијал бави и гастрономијом, Пејџ ће припремати српско јело на следећој дестинацији – Шри Ланци, где је екипа отпутовала право из Београда.

Џонатан Лег се бави медијима и продукцијом од 1997. године. Пропутовао је свет, и постао познат интернационалној публици као водитељ и ко-продуцент различитих емисија о авантуристичким путовањима које се приказују на „Травел“ каналу и бројним другим: „Националној географији“, „Хисторијy“, „ТЛЦ“, „Анимал Планет“.

Нема коментара

Оставите коментар